Hotel Hulst

Hotel Hulst ligt nabij het centrum van deze prachtige vestingstad. Het motto van Hulst is: ‘Hulst voor elkaar’ en daar zijn we het in Hotel Hulst zeker mee eens. Of u nou een bezoek brengt aan Hulst als toerist of komt voor zakelijke doeleinden, u komt altijd in een warm bad terecht. Hulst wordt gezien als meest Vlaamse stad van Nederland en we zijn hier trots op ons bourgondische levensstijl en prachtige vestingwerken.

Met de Grote Markt en Willibordus Basiliek op vijf minuten lopen afstand, duikt u zo de zuiderlijke gezelligheid in. Ook gelegen nabij de Belgische grens, is Hotel Hulst de perfecte uitvalsbasis voor diegene die ook een bezoek willen brengen aan onze zuiderburen. Steden als Antwerpen, Gent en Sint Niklaas zijn allen gemakkelijk te bereiken. Voor diegene die met de auto komen, is er genoeg parkeergelegenheid in de directe omgeving van het hotel.

In de bar van het hotel is het goed vertoeven met een heerlijk drankje zoals een lokaal biertje. Lekker en voordelig een hapje eten kan s ’avonds in Brasserie Leon waarbij de keuken een grote variëteit aan gerechten biedt. Het ontbijt in Hotel Hulst serveren we doordeweeks vanaf 06:00 uur, in het weekend start het ontbijt om 07:00 uur.

 

Kamer boeken in Hotel Hulst, Zeeland? Bekijk hier de beschikbaarheid van onze kamers